Warning: file_get_contents(../components/social_media/facebook_like.html): failed to open stream: No such file or directory in /home3/r64929desh/automatizari-utilaje.ro/posts/2017-01-15_ASP_Restaurant_Menu_Call_Waiter.html on line 76

Sistem Cheama Ospatar cu Meniu si sistem de Review

Tehnologii: C#, ASP.NET, HTML, CSS

Sumar

Restaurantul La Nuci din Afumati ne-a solicitat dezvoltarea unei aplicatii pentru eficientizarea procesului de comanda si pentru monitorizarea satisfactiei clientilor. Sistemul dispune de functiile: Cheama Ospatar, Meniu cu Categorii, Review dar poate fi configurat sa raspunda si altor cerinte. Pentru administrare se utilizeaza o interfata web care permite configurarea sistemului de pe orice dispozitiv fix sau mobil.

 

Utilitate

Un review negativ pe o retea de socializare poate duce rapid la pierderea clientilor. Pentru a evita acest lucru este necesar ca administratorul unui restaurant trebuie sa poata inteveni rapid pentru rezolvarea oricarei probleme aparute. In vederea rezolvarii acestei cerinte, fiecare masa este dotata cu o tableta pentru introducerea unui review. Clientul poate alege din trei (sau mai multe) optiuni. In cazul in care a fost dat un review negativ, o alerta care contine numarul mesei este transmisa catre managerul restaurantului. Acesta poate interveni pentru rezolvarea problemei aparute inainte ca acest review sa devina public si sa afecteze imaginea restaurantului.

 

Mod de livrare

Sistemul se instaleaza si se configureaza in functie de necesitatile fiecarui client si este compus dintr-un server si dispozitivele mobile pentru mese. Pentru cazul in care fondurile disponibile nu sunt suficiente sau in locatiile unde amplasarea de dispozitive pe mese nu este posibila sistemul poate fi configurat in asa fel incat la conectarea pe reteaua WiFi a locatiei, dispozitivul personal al utilizatorului sa fie directionat catre site-ul aplicatiei.

 

Modul de utilizare

Pe dispozitivele plasate la mese vor rula imagini cu reclame pentru produsele localului (sau ale partenerilor). Clientul poate apasa trei (configurabil) butoane plasate in partea de sus a ecranului (pentru vizibilitate maxima) pentru a chema un ospatar, pentru a vizualiza meniul sau pentru a lasa un review.

 

Sistemul este gandit sa fie cat mai intuitiv, cu mesaje de confirmare sau semnalizari care informeaza asupra unei actiuni in executie. De exemplu dupa apasarea butonului pentru chemarea ospatarului, este afisat un mesaj de confirmare a acestei actiuni.

Paginile au implementat un timer pentru ca in cazul lipsei activitatii, aplicatia sa se intoarca automat in prima pagina pentru afisarea reclamelor sau informatiilor dorite.

 

Functiile sistemului

Sistemul este configurabil pentru orice aplicatie si solicitare din partea clientilor. In versiunea curenta urmatoarele optiuni au fost implementate:

 • pagina principala cu afisare de reclame si scrolling text;
 • numar nelimitat de imagini afisate pe prima pagina;
 • doua scrolling text bar pentru afisarea de mesaje;
 • functie Cheama Ospatar;
 • Meniu cu numar nelimitat de Categorii;
 • fiecare Categorie poate contine oricate produse;
 • fiecare produs poate avea una sau mai multe fotografii care pot fi marite;
 • design-ul, fonturile, colorile, asezarea in pagina samd. pot fi configurate;
 • functie de Review pentru diferite cazuri (ex.: mancare, servire, ambient samd.);
 • administrare prin interfata WEB de pe orice dispozitiv;
 • transmitere de alerte prin email, SMS, sirena antiaeriana, samd. :);
 • customizabil pentru orice aplicatie si cerinta.

 

Implementarea software

Sistemul contine un server cu Microsoft Windows pentru ASP (IIS), dispozitive mobile, dispozitiv de monitorizare (ampasat la bar sau la seful de sala) si o retea WiFi. Dispozitivele mobile pot fi cu orice sistem de operare (Android, iOS, Windows) cu orice dimensiune a ecranului. Recomandarea noastra este sa se utilizeze tablete cu Microsoft Windows.

Parteneri

Linkuri utile

Date de contact

SC. Blue Spark Systems SRL.

CUI: RO24463819

Reg.Com: J40/15560/2008

Bd. Iuliu Maniu 101, Sector 6, Bucuresti, Romania

(+4)0760.990.888 (Telekom)

automatizariindustriale@gmail.com

Microsoft Software

Android Software

Microchip Software